Περιεχόμενα

Αναλυτικά οι Επαφές

Πληροφορίες - Αναφορές Συμπτωμάτων

Αριθμός Τηλεφώνου: 1450

Λειτουργεί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα

Αριθμός Τηλεφώνου: 1412

Λειτουργεί από τις 8 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., 7 μέρες την εβδομάδα.

Παρακαλείσθε όπως επικοινωνείτε πρώτα με τον Προσωπικό σας Ιατρό.

Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Αριθμός Τηλεφώνου: 1420

Λειτουργεί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα.

Λίστα Εργαστηρίων Δειγματοληψίας

Στο πλαίσιο του προγράμματος για εργαστηριακή εξέταση 20,000 εργαζομένων σε δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και την Εθνική Φρουρά, πιο κάτω είναι ο κατάλογος με τα εργαστήρια που συμμετέχουν και τα σημεία δειγματοληψίας.

Οι δειγματοληψίες γίνονται μόνο με ραντεβού.

Προς αποφυγή καθυστερήσεων, οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν στην εργαστηριακή εξέταση μπορούν (εθελοντικά) να συμπληρώνουν το πιο κάτω και είτε να το αποστέλλουν ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εργαστηρίων όπως αναγράφονται στον σχετικό πίνακα ή να το παραδίδουν στα σημεία δειγματοληψίας.

Έντυπο Εργαστηριακής Εξέτασης

Υπηρεσία Ψυχολογικής Τηλεφροντίδας

Οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας λειτουργούν Υπηρεσία Ψυχολογικής Τηλεφροντίδας, την οποία στελεχώνουν οι Κλινικοί Ψυχολόγοι του Τμήματος Ειδικής Ψυχολογίας.

Η Υπηρεσία Ψυχολογικής Τηλεφροντίδας καλύπτει κατά προτεραιότητα τις ανάγκες πασχόντων από τον COVID-19, οι οποίοι έχουν βεβαρυμμένο ιστορικό ψυχικής υγείας με σκοπό:

(α) την τακτική επαναξιολόγηση της ψυχικής τους κατάστασης,

(β)την πρόληψη και τον έγκαιρο χειρισμό πιθανών υποτροπών σε ψυχοπαθολογία,και

(γ)τη στήριξη και την καθοδήγηση γύρω από άλλα ψυχολογικά ζητήματα που τυχόν ανακύπτουν.

Όπου η σοβαρότητα της κατάστασης απαιτεί την παρέμβαση Ψυχίατρου ή Παιδοψυχίατρου θα γίνονται οι αναγκαίες διευθετήσεις.

Επίσης, η Υπηρεσία ΨυχολογικήςΤηλεφροντίδας καλύπτει τις ψυχολογικές ανάγκες των συγγενών των πασχόντων από τον COVID-19, καθώς και άλλων ευάλωτων ψυχικά ατόμων από τον γενικό πληθυσμό.

Οι τηλεφωνικές γραμμές για τους πάσχοντες από τον COVID-19 που βρίσκονται σε ιατρική απομόνωση σε νοσοκομεία γνωστοποιούνται απευθείας στους ιδίους από τους λειτουργούς υγείας.

Οι τηλεφωνικές γραμμές για άτομα που βρίσκονται σε αυτοαπομόνωση, συγγενείς πασχόντων από τον COVID-19 και για τον γενικό πληθυσμό είναι οι ακόλουθες:

+357 99 928405 και

+357 99 928406.

Η αρχική επικοινωνία θα πρέπει να γίνεται όλες τις μέρες της εβδομάδας, κατά τις ακόλουθες ώρες: 9:00–10:00 και 13.00–14:00.

Η Υπηρεσία Ψυχολογικής Τηλεφροντίδας παρέχεται με ραντεβού οπτικοακουστικά, εφτά ημέρες της εβδομάδας από τις 7:30π.μ.-7:30μ.μ.

©2024 Pnyka Democracy Reborn

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account